Heinemann Team Oslo sykler Trondheim – Oslo for Østlandet og Medvandrerne!

Vi er så utrolig heldige som nå har et lag på 75 spreke syklister i ryggen, som skal gjennvinne seieren i Trondheim – Oslo for Østlandet, som også skal bruke kreftene sine på å samle inn midler til Medvandrerne. Vi skal gi alt vi kan tilbake og gleder oss til å finne en ny arena for mestring, sunne relasjoner og meningsfulle dager. Innsamlingen gjøres under slagordet «Å sykle er gøy. Dette er viktig.»

Vi har allerede motatt 50.000,- fra lagets hovedsponsor Heinemann og gleder oss til å møte og utvikle dette samarbeidet i tiden fremover. Daglig leder, Are Lerstein er ydmyk og begeistret. – Det er en ære å bli løftet frem på denne måten av denne fantastiske gjengen. Ikke bare gjennom at de ønsker å samle inn penger for å styrke vårt arbeid og det vi brenner for. Jeg kjenner på en stolthet og er svært takknemlig over at Oslo-teamet bærer vår logo over hjertet på drakta som skal ta seieren i Trondheim-Oslo tilbake til Tigerstaden.

De er noen hardinger. Det er et hårete mål. Men, jeg tror De klarer det. Jeg elsker hårete mål. Vi har også hårete mål. Og hårete mål kan med rett engasjement og innsats gjennomføres. Vårt mål er å plante det Norske flagget på Nordpolen. Men…det klarer vi ikke aleine. Ingen klarer noe aleine. Det kreves et Team og et godt samarbeid. Vi har mange likhetstrekk Medvandrerne og Heinemann Team Oslo. Vi vandrer (sykler) sammen❤️

https://www.facebook.com/heinemannteamoslo/