Innlegg på Petter Uteligger sin Facebookside:

Etter utallige møter de siste seks årene med folk som har eller har hatt utfordringer med rus eller psykisk helse, opplever jeg at veldig mange savner å ha noe meningsfylt å fylle dagene med. Det å føle seg nyttig, ha noe å gå til, enten det er en fritidsaktivitet eller jobb. Og på den måten føle seg mer som en del av samfunnet.

Velferdsetaten i Oslo kommune har siden 2017 arrangert jobb- og fritidsmessen «Fyll dagene» som jeg selv har besøkt flere ganger. Her kan folk få bedre oversikt over hvilke tilbud som faktisk finnes. Det er flere enn mange tror! Siden den gangen har både Stavanger og Bergen kommet i gang med tilsvarende arrangement. Og i år skulle også Trondheim være med for første gang. Dessverre satte corona-pandemien en stopper for de planlagte møteplassene som «Fyll dagene» er.

Dermed ble det bestemt at de fire byene sammen ville arrangere en digital versjon av «Fyll dagene» i form av en livesending. Jeg er så utrolig heldig å få lede denne live-sendingen med mange spennende gjester, i tillegg til at jeg har fått besøkt mange inspirerende mennesker og tilbud rundt om i landet og laget mange innslag.

Følg sendingen fra Fyll dagene 2020, mandag 14. september kl 12:00 her:

https://www.facebook.com/petteruteligger