Telt & fjellturen med Medvandrerne denne sommeren har på mange måter endret livet mitt,nye opplevelser og erfaringer har satt spor;

  • Ikke hadde jeg hatt egne fjellsko før,det har jeg nå (og jeg elsker dem)
  • Ikke hadde jeg bodd i teltleir og kun brukt elv/bekker som vannkilde til mat og vask, det har jeg gjort nå.
  • Ikke visste jeg at jeg hadde så mye styrke når det virkelig hardnet på ,det vet jeg nå.
  • Ikke har jeg vært god på å vise redsel og frykt,og trygt dele det,og vise meg,det vet jeg nå. 

Min reise med Medvandrerne begynte egentlig med Femundløpet tidligere denne vinteren. Etter hjemkomst derfra har jeg meldt meg på andre, mindre, lokale turer og aktiviteter mm. i regi av Medvandrerne. Hatt mange fine opplevelser. Og når muligheten til å gå i fjellet denne sommeren dukket opp, gikk en drøm i oppfyllelse. 

Planlegge, pakking,oppmøte og forberedelser gir alt sammen følelsene av tilhørighet og mening.Og deretter få være med å gjennomføre og bidra til å nå et mål er en helt fantastisk opplevelse. 

Ut av komfortsonen, kjenne på livet der ute i fjellet og naturen, med nye og gamle medvandrervenner, i alle aldre, er utfordrende. 

Men jeg gjennomførte og tok del i hele pakka. Gruppen Medvandrerne er en veldig trygg arena.Hensynet om at alle skal med fungerte bra. De «svakere » ledet tempo, pauser osv, slik fikk alle gjennomført de ulike toppturene og vandret fra camp til camp.

Selv om tålmodighet fikk seg en prøvelse innimellom, kom vi godt ut av det og vi vandret sammen ut, opp, ned igjen og tilbake til bålet, som ble knutepunktet på kveldene.

Vi har jo alle våre utfordringer, og jeg føler at jeg ble møtt på en god måte av lederne, med tanke på meg og mitt.Er hyperaktiv og har mye «drive», så det å få slite seg ut i slike sunne omgivelser er medisin for sjel, kropp og sinn. 

Alt av utstyr ble lånt ut og gjort tilgjengelig for oss og det å få sette opp teltet «sitt», lage leir, hente vann/ved, dele rundt bålet, smått og stort,sorg og glede – det gjør noe med meg. Slår ut i blomst på mange måter, får livsappetitt, ro i kaotisk sinn,ønske om å leve naturlig og ekte ,på god og rusfri måte,er sterkt og endringer tar plass.

Var selv med på alle toppturene og det å komme seg opp, se utsikt, dele og kjenne mestring i seg selv og gruppen ved å gjøre det her sammen, det er enormt godt. Mangt et gledeshyl og mang en våt øyekrok.

Men det kommer fra et ekte sted og det er innmari godt å være i kontakt med disse. Vise sitt sanne jeg, etter mange år med rus og kunstig stimuli,er det godt å være nykter og oppleve spenning og fred på ekte vis.

Evig takknemlig for turen og muligheten og tillit jeg har fått hos Medvandrerne .

Takknemlig og får å få låne telt, sekk og utstyr hjem etter turen, slik at jeg kan ta turen ut alene og med barna mine.

😊

For det «eneste » som står i hodet på meg nå er: Jeg vil være ute på tur,kjenne ro og frisk luft

🙏
❤

TAKK

Lene