Vår takk til...

Vi har heldigvis mange gode venner, som deler våre verdier. Som har samme tro på at fokus på det friske, vår forbindelse til natur og de rundt oss og utvikling mot det gode i mennesket og oss selv. Vi vandrer sammen!

Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen støtter prosjekter som bidrar til et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn.

Gjensidigestiftelsen har vært vårt finansielle grunnlag for alle motivasjonsturene i 2019 og venner i troen på våre felles verdier. Tusen takk!

Besøk våre venner

Prosperastiftelsen har vandret sammen med oss i byggingen av grunnmuren vår. Vi har lært fantastisk mye og har fått venner for livet.

Besøk våre venner

Kavlifondet

Logo   Logo

Hvert år deler Kavlikonsernets medarbeidere ut «ansa   ttgaven», en del av overskuddet til formål som de selv har stemt frem. Åtte organisasjoner er stemt frem til å motta en del av årets ansattgave fra Kavli og Q-Meieriene i Norge.

Medvandrerne er en av dem. Tusen takk!

Naustholmen

Vi takker for at du slipper oss inn og tilbyr oss din fantastiske erfaring og kompetanse. Du har en helt spesiell plass i hjertet vårt!

Tusen takk!

Grindestua

Asker

På Grindestua har du mulighet til å skape nytt, rusfritt nettverk. Her finnes muligheter for å være med på aktiviteter som matgruppe, yoga, mindfullness, musikkgrupper og SNU-gruppe. 

Kom innom på en kaffe !

Formålet med stiftelsen er å skape lyspunkter for folk med rusutfordringer i hverdagen. Det kan være folk i aktiv rus, tidligere rusavhengige og pårørende.

Petter har vært med oss hele veien. Gitt ubegripelige mengder med tid og kjærlighet, støtte og tro. Han viser oss frem på vårt beste!

Besøk våre venner

 

Som gir oss en fantastisk arena til å møte mestring, nye relasjoner og fantastiske naturopplevelser. Som likemenn og medvandrere.

Besøk våre venner

Mads og røverne

Mats vandrer med oss. Seiler med oss. Sitter rundt bålet med oss. Takk Mats.

Helsport logo

Besøk våre venner

Besøk våre venner

Å få lov til å være en del av de flotte menneskene og det viktige arbeidet Matsentralen gjør, er et fantastisk privilegium.

Vi vandrer sammen!

Besøk våre venner

Smarte løsninger trenger vi på vår vandring. Med Vixon har vi de smarteste.

Takk for at dere vandrer med oss!